Forum

You need to log in to create posts and topics.

adidas alphabounce noi store

Some sort of Valentin-nap - az éves február 14-i ünnep, amely a szeretetet és some sort of szeretetet ünnepli - jegyében az Adidas egy speciális lábbeli- és ruházati kollekciót hozott létre. Az integrált felsorolás az UltraBOOST some. 0 DNS két változata, a Swarovski mellett készített SAMBAROSE sminkek triója, valamint különféle ruházati sziluettek férfiaknak és nőknek egyaránt. Some sort of cipők részlegétől kezdve itt a legfontosabb javaslatok az UltraBOOST 4, 0 DNS, amelyek mind éles fehér, mind fekete háttérre támaszkodnak, hogy kialakítsák kötött felső részét, ketreceit és párnáját. Ami az általuk megosztott elemeket illeti, mindkettőjüket some sort of sarkában „Solar Red” csíkokkal blokkolják, és a ketrec magasított részeihez apró, sokszínű szívek csatlakoznak. Ezenkívül több szívdísz öltözteti fel some sort of adidas sambarose férfi mediális oldal középtalpát, valamint kollázs formájában a talpbetéteken keresztül.

Az  adidas stan smith férfi cipo  50. évfordulóját ünnepli azzal, hogy a tornacipőt egy másik ikonikus sziluettjével, a Stan Smith-szel keveri. Az eredmény a találóan elnevezett Superstan, amely hamarosan megjelenik. A Superstan some sort of Superstar és a Drew Smith design elemeit egyaránt tartalmazza. Itt fehér bőrbe öltözött felsőt láthatunk, oldalán Stan Smith perforált A few Stripes márkanévvel. A nyelv és a sarok Fairway Green slágerei szintén some sort of Stan Smithre utalnak, míg az ikonikus héj lábujj és a talp egység a Superstar-tól származik.

Az adidas Pureboost ZG Kolor egy merész szín, hogy csatlakozzon ehhez a nemrégiben elindított együttműködéshez. A stílusos Kolor divatház kezéből származik, akik kreatív bölcsességüket adták át ennek a kortárs sziluettnek. Rajongó vagy? Hagyjon nekünk egy megjegyzést alább. A Pure Boost ZG csak néhány hónappal ezelőtt jelent meg, de már a következő Ultra Improve néven szinkronizálják. A legújabb újdonságokkal telve prémium kényelmet és párnázottságot biztosít futóként és életstílusú cipőként. Ez a pár puha és könnyű Primeknittel készült, fehér alapárnyalatban, míg a szürke körök az egész felsőt lefedik. A figyelemfelkeltő témát élénk zöld részletekkel folytatják a boka körül, valamint a csipkék.  adidas pulseboost cipo  A csipke körül élénk narancssárga árnyalat érhető el, míg some sort of mély lilát a hátsó szintetikus fedőréteghez használják.

Frissített varrat nélküli kovácsolt, Aramis technológiával készült felsőrész, szélesebb Bounce középtalp és kovácsolt zónák a stabilitás és a többirányú mozgás érdekében, a Continental gumitalp some sort of nagyobb tapadás érdekében minden felületen. Az adidas elindította az alfaBounce sziluettjének első jelentős frissítését ezzel some sort of Beyond variációval. A hagyományos társával ellentétben ez some sort of modell az egyetlen edzőcipő, amelyet saroktól talpig tartó futáshoz fejlesztettek. A márka kampányt indított a "Run The Game" névre keresztelt új stílus népszerűsítésére is usually, ahol sportcsillagok, Landon Collins,  adidas alphabounce noi store Damian Lillard szerepelnek. és a Florencia Galarza rapid mivel ez a sport és a kultúra kereszteződését tükrözi, lehetővé téve a játékosok számára, hogy edzésprogramjuk során a zónában maradjanak, some sort of helyszíntől függetlenül.